Airco onderhoud

Onderhoud aan uw airco

Ook zonder onderhoud draait uw airco waarschijnlijk prima. Toch is het slim om uw airco regelmatig te laten onderhouden. Onderhoud zorgt ervoor dat de airco efficiënter werkt, dus minder stroom verbruikt, bedrijfszekerder, dus koelt als het warm is en verwarmt als het koud is, en langer meegaat.

Bovendien voorkomt onderhoud aan uw airco storingen en verlengt het de levensduur. Laat uw airco daarom regelmatig onderhouden, zo heeft u er meer én langer plezier van.

Een onderhoudscontract afsluiten met Aircovierelle

Onderhoudscontracten bieden veel voordelen, want hiermee bent u verzekerd van een goed onderhouden airco. We stellen een onderhoudscontract samen op basis van uw wensen. Voor een vast bedrag komen we 1 of meer keren per jaar bij u langs om de airco schoon te maken, controleren en testen. U heeft voorrang bij storingen.  Kleine reparaties voeren we direct uit en bij grotere reparaties krijgt u vooraf een prijsopgave. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door STEK en F-gassen gecertificeerde monteurs!!!

Storing aan uw airconditioning?

Heeft u een storing? Bel ons direct: 040-213 11 82

Een storing komt nooit op het juiste moment, maar het kan natuurlijk altijd gebeuren. Daarom zijn we zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. We zijn zo snel mogelijk bij u om de storing te verhelpen.

Airco onderhoud tussen november en maart

Airco’s onderhouden we meestal in de periode van november tot maart. De rest van het jaar zijn we vooral erg druk met het aanleggen van airco. Voor storingen kunt u ons natuurlijk het hele jaar door bellen.

Om de juiste service te kunnen verlenen doen wij uitsluitend onderhoud aan de fabrikaten die wij voeren.

40 jaar ervaring met airconditioning onderhoud

We kennen de technieken door en door en leveren al 40 jaar service en onderhoud op alle airco-systemen. We zijn de partner waar u van op aan kunt. Neem voor meer informatie of een voorstel direct contact met ons op.

Contact opnemen

Laat hier uw bericht achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Start typing and press Enter to search