Plafond bovenbouw airco: alleen zichtbare roosters

Om grote ruimtes te koelen of verwarmen is een plafond bovenbouw airco een ideaal airconditioningsysteem. Dit systeem is volledig weggewerkt in wanden en plafonds. U ziet alleen roosters, voor de rest is de plafond bovenbouw airco onzichtbaar aan het werk. We leveren en installeren plafond bovenbouw airco’s met een koelcapaciteit van 5,3 tot 17,6 kW.

Altijd het juiste klimaat

De plafond bovenbouw airco koelt én verwarmt. Zo heeft u het hele jaar door een goed klimaat in de ruimte waarin de airco geïnstalleerd is. Met de bijgeleverde wandbediening stelt u de plafond bovenbouw airco in. Ook infrarood afstandsbediening behoort ook tot de mogelijkheden.

Ook een buitenunit

In de ruimte ziet u alleen roosters, waaruit de lucht stroomt. De roosters zijn er in alle soorten en maten. Naast de ingebouwde plafond bovenbouw airco hoort er ook een buitenunit bij dit aircosysteem. Deze plaatsen we doorgaans op een plat dak of tegen de gevel.

Plafond bovenbouw airco kopen of een offerte opvragen?

Wilt u een vrijblijvende offerte voor de levering en installatie van een plafond bovenbouw airco? Of heeft u een vraag over dit type airconditioning? Laat het ons weten en we helpen u snel verder.

Contact opnemen

Laat hier uw bericht achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Start typing and press Enter to search