Plafond onderbouw airco: veel gezien in lange ruimtes

De plafond onderbouw airco wordt veel geïnstalleerd in lange ruimtes. Dat komt door zijn grote luchtworp. In een diep winkelpand bijvoorbeeld of een lang smal kantoor komt dit type airco prima tot zijn recht. De koelcapaciteit van de plafond onderbouw airco’s die wij leveren varieert van 5,3 tot 17,6 kW.

Met deze airco ook verwarmen

Plafond onderbouw airco is leverbaar als cooling-only airco, maar we hebben ook verschillende modellen die zijn voorzien van een warmtepomp. Zo profiteert u het hele jaar door van een aangenaam klimaat in huis of op de werkvloer.

Plafond- of vloermodel

De naam doet iets anders vermoeden, maar de plafond onderbouw airco passen we ook toe als vloermodel. Handig wanneer het plafond geen mogelijkheden biedt om de plafond onderbouw airco te installeren. Het is vrijwel altijd mogelijk om de plafond onderbouw airco te installeren.

Plafond onderbouw airco kopen of een offerte opvragen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en een offerte opvragen voor een plafond onderbouw airco? Neem voor meer informatie contact op en we beantwoorden graag al uw vragen en sturen u een vrijblijvende offerte.

Contact opnemen

Laat hier uw bericht achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Start typing and press Enter to search