VRV – VRF systeem: compleet klimaatsysteem

Onze VRF-systemen (Variable Refrigerant Flow) bestaan uit 1 buitenunit met verschillende binnenunits (maximaal 80). Het systeem is uitermate geschikt voor gebouwen met meerdere ruimtes die gekoeld of verwarmd moeten worden. Bovendien is het VRF techniek systeem makkelijk uit te breiden. De koelcapaciteit van onze VRF-systemen loopt op tot 140 kW.

Elke ruimte zijn eigen klimaat dankzij het VRV – VRF-systeem

Een VRF-systeem wordt vanwege de schaal voornamelijk in grote gebouwen of bedrijfspanden geïnstalleerd. Het grote voordeel van de techniek is dat het klimaat in elke ruimte afzonderlijk te regelen is. Een serverruimte wordt bijvoorbeeld vaak het hele jaar door gekoeld, terwijl een ruimte waar veel mensen werken in koude maanden verwarmd wordt. Met een VRF-systeem regelt u het klimaat heel eenvoudig per ruimte.

Binnen- en buitenunits

Naast een buitenunit bestaat het VRF-systeem uit airco-units in elke ruimte. Deze zijn afzonderlijk regelbaar en dat maakt het VRF-systeem één van de meest complete airconditioningsystemen die er zijn. Dit type airco is natuurlijk perfect voor maatwerk oplossingen voor koeling en verwarming van gebouwen.

Subsidie mogelijk met VRF-systemen

Omdat u bij aanschaf van een VRF-systeem investeert in duurzame energie en energiebesparende techniek, kunt u aanspraak maken op een subsidie. Deze heet de Energie Investeringsaftrek (EIA). Met het bijbehorend belastingvoordeel stimuleert de overheid bedrijven te investeren in duurzame energie. Via de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland kunt u een aanvraag doen. We helpen u hier graag bij.

Vrijblijvende offerte of meer weten over VRF systemen?

Een VRF-systeem biedt u ongekende mogelijkheden, teveel om hier te noemen. Als u specifieke vragen heeft of een vrijblijvende offerte wilt, neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

Laat hier uw bericht achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Start typing and press Enter to search