Q-ton warmtepomp: geld besparen op warm tapwater

q-ton

Naast aircosystemen levert Airconditioning voor iedereen als een van de weinigen in Nederland ook de Q-ton warm water warmtepompen. Deze warmtepompen zijn goed voor een warmwatervoorziening van 3.000 tot 100.000 liter per dag. Hotels, ziekenhuizen, sportcentra en industriële bedrijven kunnen hiermee geld besparen. Een warm water warmtepomp is tot 6 x energiezuiniger dan een gasgestookte boiler. We bouwen het systeem in alle panden: nieuwbouw en bestaand.

Warm tapwater, beter voor het milieu

Minder gas gebruiken voor het verwarmen van water is goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu. Verder zorgt de warm water warmtepomp ook voor 50% minder CO2 uitstoot en is naverwarming of bijverwarming niet meer nodig! Duurzaam warm tapwater

Terugverdiend binnen 3 jaar

De investering van een waterpomp voor warm tapwater verdient u in 3 jaar terug. Bovendien zijn er mogelijkheden voor subsidie. Dankzij de Energie Investeringsaftrek (EIA) kunt u van belastingvoordeel profiteren omdat u investeert in duurzame energie. We helpen u graag met de aanvraag voor de subsidie.

Meer informatie over de warm water warmtepomp

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die een warm water warmtepomp u biedt? Neem contact met ons op en we beantwoorden al uw vragen.

Contact opnemen

Laat hier uw bericht achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Start typing and press Enter to search